woensdag 26 februari 2014

STRESS-SPEL LANDEN EN HOOFDSTEDEN VAN DE EUROPESE UNIE


Om de landen en de hoofdsteden te oefenen, hebben we ook het "Stress-spel" gespeeld. Dit houdt in dat elk kind 5 seconden krijgt om een land op de blinde kaart te herkennen en ook om de hoofdstad te zeggen. Na de "5 seconden-ronde" gaan we over naar de "3 seconden-ronde" en soms zelfs de "2 seconden-ronde". Het spel heet niet voor niets het "Stress-spel", want geloof me, er wordt heel wat afgelachen van de seconden-stress !!! De ene begint te springen, de andere flappert met zijn handen, het is te gek om op te noemen ! Maar ... de 5B'ers kennen hun landen en hoofdsteden supergoed !!! Elke dag wilden ze wel het "Stress-spel" spelen !

Sommige kinderen hadden thuis verteld over het "Stress-spel" en enkele ouders hadden graag eens gezien hoe we dit speelden, om mee te beleven waar de kinderen zo vaak over  vertelden. Dus ... camera op de kast en stressen maar !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 opmerkingen:

  1. stresssssssssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik begon altijd te springen en kneep suuuuuuuuuper hard in mijn flubber haha

    BeantwoordenVerwijderen